Vrijesak kao vaša biljka moći

Druidska karta Vrijesak

Govori vam duh vrijeska ili Fraoch kako su ga zvali keltski druidi. Vrijesak je poznata medonosna biljka koja privlači pčele, zbog čega simbolizira zajedništvo, a vrijeskov med je vrlo ukusan, što označava slavlje i slatkoću života.

Vrijesak je vrlo povoljan znamen i nositelj sreće. Neko veliko slavlje je blizu! Ili je došlo vrijeme da svjesno počnete slaviti sve ono što je dobro u vašem životu. Vrijesak simbolizira snagu i radost zajedništva. Mnoga zadovoljstva, ali i mnoge boli proizlazi iz zajedničkog života. Možda previše vremena provodite razmišljajući o izazovnim i teškim aspektima svojih odnosa i svojeg života te im pokušavate dati neki smisao. No, pokušajte razmišljati s drugačijim fokusom. Odvojite nešto vremena kako biste kontemplirali o svim pozitivnim aspektima osoba koje poznajete, a zatim to učinite i za članove svoje obitelji i društvo u kojem se krećete.

Ova druidska poruka može također značiti da ste postali svjesniji zajednice u kojoj živite – kod kuće, na poslu ili duhovno. Moguće je da osjećate poziv da se aktivnije uključite u život ili rad zajednice, ili razmišljate o nekoj promjeni sa svoje strane, a u odnosu na zajednicu.

Vaš unutrašnji zov za većim osjećajem pripadnosti vas možda čini svjesnima da trenutna zajednica (ljubavno partnerstvo, neko prijateljstvo, radno okruženje, pa čak i obitelj) ne zadovoljava vaše potrebe te osjećate kao da ne pripadate tu gdje jeste. U tom slučaju duh vrijeska vas poziva da umjesto da pobjegnete od trenutne situacije i uđete u neku novu bez mnogo razmišljanja, da bi bilo bolje da malo zastanete i prvo podrobnije istražite vaše osjećaje nepripadanja i otuđenosti kako biste otkrili da li možda neki aspekt vašeg života zahtijeva promjenu.

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉