Labud kao vaša životinja moći

Druidska karta Labud

Labud je simbol duše, ljubavi i ljepote. Ova druidska karta, Eala na galskom (čita se ela), simbolizira vašu spremnost da “pređete prag onostranog”, tj. da dođete u dublji kontakt sa samima sobom i sa svojom dušom gdje ćete crpiti inspiraciju, ljubav i sposobnost viđenja ljepote u sebi, drugima i općenito u životu.

Labud je također znak ljubavi koja dolazi u vaš život, a može se pojaviti u najrazličitijim oblicima, ne samo kao romantična partnerska ljubav, već i kao ljubav koju primate od drugih ili kao vaša ljubav koju pružate drugima. Ljubav se manifestira i kao inspiracija koja dolazi iz viših duhovnih sfera, pogotovo ako je vezana uz pisanje ili poeziju, koja je jezik duše.

Osim toga, duh labuda vam može pomoći u transformaciji ljubavi iz jednog oblika u drugi, tj. u prihvaćanju rastanka s nekom osobom ukoliko je do njega došlo ili tek dolazi. To može biti privremeni rastanak s ljubavnim partnerom ili trajni raskid, ali i razdvajanje od djeteta koje je odraslo i otišlo u svijet te bilo koji drugi oblik separacije od voljenih.

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉