Energetska higijena

Energetska higijena

Svatko ima tzv. energetske blokade koje se reflektiraju na neko područje života ili na način kako funkcioniramo u odnosima, na poslu, s novcem, zdravstveno… Ako se pustite pasivnom prolaženju kroz život teško da će vam postati bolje samo od sebe (a mnogi očekuju upravo to – čudesno rješenje bez da sami mrdnu prstom). Potrebno je brinuti o sebi na svim razinama – o svom tijelu kroz fizičku njegu, zdraviju prehranu, rekreaciju, masaže… o svom emocionalnom životu kroz podupiruće obiteljske, prijateljske ili ljubavne odnose… o svom intelektu kroz hobije, zabavu i učenje novih stvari… o svom duhu kroz razvoj svjesnosti i upoznavanje samih sebe na dubljim razinama postojanja te kroz iscjeljivanje, tj. uklanjanje tih blokada…

Svakodnevni energetski rad na sebi, npr. kroz iznimno jednostavnu Reiki tehniku, dugoročno akumulira pozitivnu energiju u vama koja će na kraju dovesti do rezultata i energetskog oslobađanja. Zato ja više volim ljude učiti da sami energetski rade na sebi nego da im samo radim tretmane.

Zamislite, za cijenu od nekoliko osobnih Reiki seansi vi zapravo možete proći prvi stupanj Reikija i potom sami sebe SVAKI DAN neograničeno puniti energijom! Malo discipline i strpljenja i počet ćete doživljavati takva energetska oslobađanja koja će se manifestirati u pozitivnim promjenama u vašem životu. To je doista ulaganje u vlastitu svijetlu budućnost!

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉

Isprobajte besplatan Reiki tretman: