Lisica kao vaša životinja moći

Druidska karta Lisica

Lisica je graciozno stvorenje koje odražava ljepotu i sklad prirodnog svijeta. Ako djelujete s duhom lisice, znat ćete kada je vrijeme otvoriti se i uključiti, a kada je vrijeme da ostanete tiho i ne govorite o svojim mislima ili planovima. S drugima ćete moći postupati diplomatski, a jedna od osobina duha lisice je i to što je zbog diplomatskih osobina na utjecajnoj poziciji moći.

Međutim, jedna od najtežih stvari, ako vas prožima duh lisice, Sionnach na galskom (čita se šunah), jest osigurati da vaše vještine i diplomacija ne pređu u nepoštenje ili lukavstvo. Ostati nečujnima ili postati nevidljivima kako biste s odmakom promatrali neku dramu koja se odvija pred vama, prednost je koja sa sobom može donijeti i određeni osjećaj krivnje ako nije prožeta mudrošću.

Lisica nosi i dodatno značenje, posebno ženama, a koje se odnosi na seksualnost – njena gracioznost se ogleda i u simbolizmu lisičjeg krzna kao otmjenog odjevnog predmeta, no ona je istovremeno neukrotiva i divlja, što je energija koja se teško povezuje sa spomenutom “otmjenošću”. Lisica vam stoga poručuje da si dozvolite biti divlje erotičnima i strastvenima te da to neće umanjiti čistoću vaše ženstvenosti.

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉