Ne ići protiv struje

Osho Zen Tarot karta Prepuštanje toku

Lik na ovoj zen karti je potpuno opušten i s ugodom pluta na vodi dopuštajući joj da ga odvede onamo gdje teče. Ovladao je umijećem neaktivnosti i prijemljivosti, a bez da je postao trom ili pospan. On je samo na raspolaganju strujama života bez da bi i pomislio reći “ovo mi se ne sviđa” ili “radije bih išao drugim putem”.

U svakom trenutku života imate izbor hoćete li ući u vode života i plutati, ili ćete pokušavati plivati uzvodno (protiv struje). Kad vam se ova karta pojavi ona je znak da ste sada sposobni plutati vjerujući da će vas život podržati u vašoj opuštenosti i da će vas odvesti upravo tamo gdje želite doći. Dopustite tom osjećaju povjerenja i opuštenosti da sve više raste.

Zbunjujuće je to za um, ali upravo s prepuštanjem tom toku prije ćete stići tamo kamo želite doći nego s grčevitim očekivanjem i žustrom akcijom na koje ste obično navikli.

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉