Broć kao vaša biljka moći

Druidska karta Broć

Broć je biljka iz čijeg se korijena dobiva purpurno crvena boja, što simbolizira krv, životnu silu, fizičku vitalnost i plodnost zemlje, tj. žensko načelo psihe. Stoga ova druidska karta označava da ste došli do prijelomne točke u svom životu. To može biti određeni životni period poput puberteta, menopauze ili andropauze, ali na suptilnijoj razini to može označavati da ste dosegli važnu točku u svom razvoju. Kako god, broć, Madar na galskom, označava nešto značajno i vrijedno prepoznavanja.

Ako prepoznajete o čemu se radi, možda ćete htjeti obilježiti taj poseban trenutak s nekim “ritualom prijelaza” ili hodočašćem na neko vama sveto mjesto gdje možete ostaviti neki znak svoje želje ili molitve. (Tako i na Land art stazi na Učki postoji “Stablo želja” na koje se mogu objesiti pločice s upisanim željama.)

Još jedna interpretacija ove karte je da vam je sada potrebna snaga (vitalna sila). To može biti fizička snaga ili snaga karaktera kako biste izdržali izazovne okolnosti i oduprli se kušnji da idete linijom manjeg otpora.

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉