Na dobrom ste putu!

Osho Zen Tarot karta Putovanje

Putnik koji putuje stazom života ne vidi svoj cilj. Cilj mu niti nije bitan, već sâmo iskustvo putovanja i doživljavanja svega novog što na tom putu susreće. No, ako osjećate da sada lutate ili tražite nešto što nikako da nađete, ova zen karta vam poručuje da cilj još nije vidljiv, da je u magli (pa vam je možda zato teško snaći se), i da će takvo stanje potrajati još neko vrijeme. No sunce u daljini vam sugerira da se ne trebate brinuti jer ste na dobrom putu – kada dođe vrijeme, magla će se dići, prizor će se razbistriti, a cilj vam se jasno pokazati.

Još jedan aspekt značenja odnosi se na stazu koja vijuga po grebenu planine kojom putnik korača. To označava vijuganje u vašem životu, izgubljenost, stranputice, ne pravocrtno gibanje prema određenom naumu ili želji, već traženje, ispipavanje, lutanje, skretanje pa opet vraćanje, sve dok na koncu ne stignete do mjesta osvijetljenog suncem. Put je ipak dobar!

Kad vam se ova zen karta pojavi, ona ukazuje da je vrijeme kretanja i promjene. To može biti fizičko kretanje s jednog mjesta na drugo ili unutrašnje kretanje od jednog načina bivanja prema drugačijem. Što god da je slučaj, ova karta vam obećava da će kretanje biti lagano i da će vam donijeti osjećaj avanture i rasta – nema potrebe za prevelikim naprezanjem ili planiranjem.

Karta Putovanje vas također podsjeća da prihvatite i prigrlite novo, upravo kao kada putujete u neku drugu zemlju s kulturom i okolišem drugačijima od onih na koje ste navikli. Taj stav otvorenosti i prihvaćanja doziva nove prijatelje i iskustva u vaše živote.

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉