Guska kao vaša životinja moći

Druidska karta Guska

Guske su poznate po tome da imaju jednog partnera cijeli život. Ova druidska karta može označavati da ste spremni posvetiti se dugoročnom partnerstvu ili preuzeti odgovornost podizanja djece. Gèadh (čita se giah), kako se na galskom kaže guska, donosi vam stvaralačku i produktivnu moć. Duh guske vam omogućuje da se otvorite toj moći sa sigurnošću da će vam vaš ljubavni odnos, obitelj ili poslovno partnerstvo pružati stabilno okruženje u kojem će se moći “kuhati” vaša kreativnost.

Sa svojom snažnom privrženošću svojem partneru i svojim potomcima te istovremeno sa svojom sposobnošću da leti vrlo visoko i da prevaljuje velike udaljenosti, čak s jednog kontinenta na drugi, guska vam pokazuje da je moguće biti u isto vrijeme i uzemljen i duhovan.

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉