Spremni ste se iscijeliti

Osho Zen Tarot karta Iscjeljenje

Vrijeme je kada duboko zakopane rane iz prošlosti izranjaju na površinu, dostupne i spremne da bi bile iscijeljene. Vrijeme je iscjeljenja! Spremni ste suočiti se s duhovima prošlosti, otvoriti stare rane koje nikad nisu zacijeljele i proći kroz proces preobrazbe prema konačnom i potpunom iscjeljenju. Vrlo je vjerojatno da imate i pomoć sa strane – nekog terapeuta, prijatelja ili rođaka. Važno je da postanete svjesni te pomoći, da se otvorite prema njoj i spremno je prihvatite.

Ova zen karta, osim osobnog iscjeljenja, može značiti i iscjeljivanje nekog područja života ili razrješavanje nekog konkretnog problema ili situacije.

Osoba na ovoj zen karti je naga, ranjiva i otvorena za dodir postojanja pun ljubavi. Aura oko njezinog tijela je puna svjetlosti, a osobine opuštenosti, brižnosti i ljubavi koje je okružuju rastapaju njezinu grčevitu borbu i patnju. Svjetlosni lotosi pojavljuju se na njenom fizičkom tijelu i u suptilnim energetskim tijelima za koja iscjelitelji govore da nas okružuju. U svakom od tih suptilnih slojeva pojavljuje se iscjeljujući kristal ili uzorak.

Tzv. “kralj vode” svojom energijom vatre pročišćava element vode, emocije, od svih “otrova” koji su se u njoj otopili kao posljedica raznih traumatičnih iskustava u prošlosti. Vatra čini da voda ključa i isparava, pa sam proces može biti i pomalo neugodan, ali kad se para ponovno kondenzira voda je pročišćena, a emocije oslobođene artefakata prošlosti.

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉