Feniks kao animalni vodič

Spirit Animal karta Feniks

Duh feniksa je vrlo moćan. Ova mitska životinja sposobna je u potpunosti izgorjeti i potom uskrsnuti iz vlastitog pepela. To nije nimalo blag proces, ali on može dovesti do vrlo drastičnih i pozitivnih promjena zbog brisanja svih tereta iz prošlosti i započinjanja potpuno iznova.

Možda prolazite kroz sličan proces upravo sada ili vas to očekuje u bliskoj budućnosti. Međutim, nemojte se bojati. Čak i ako vam se to čini kao nešto vrlo turbulentno, vaša duša to zasigurno priziva. Feniks je hrabro i neuništivo biće, baš poput vas. Oni koji ga koriste kao saveznika, dovoljno su snažni da stvore brzu transformaciju u svom životu, brzo otpuštajući mrtve energije i pristupajući čitavom nizu novih prilika.

Zahvaljujući takvom odvažnom pristupu, mnoga se vrata mogu otvoriti odjednom. Nemojte da vas preopterete svi ti potencijali te odvojite malo vremena da proučite sve svoje mogućnosti. Ali jedini put naprijed jest – punom parom!

Poruka od feniksa: “Oslobodite se prošlosti i počnite iznova!”

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉