Pčela kao animalni vodič

Spirit Animal karta Pčela

Duh pčele dolazi k vama da vam pomogne vidjeti pozitivne aspekte rada. Ljudi rad često doživljavaju kao posao koji moraju svakodnevno obavljati, bez zadovoljstva ili osjećaja osobnog postignuća. Mnogi su odgajani s idejom da je rad samo način za opstanak u nesigurnom društvu i da mu nije svrha da bude ispunjavajuć. Neki su čak razvili sklonost prema neaktivnosti, pa čak i lijenosti, opisujući rad samo kao izvor patnje i ograničenja.

No, takav sumoran pristup radu na sreću nije prokletstvo, već je samo nečije proizvoljno gledište. Kao stvaralac svoje realnosti, sada možete izabrati da unesete više strasti u svoj posao. Upotrijebite maštu da otkrijete kako biste mogli više uložiti sebe u ono što radite. A ako vaš trenutni posao zaista ne predstavlja nešto što vam stvara radost, možda je sada vrijeme da skupite hrabrost i da se odvažite promijeniti ga u nešto što stvarno volite!? Vjerujte da će vas pozitivna energija koju će vam takva odluka donijeti podržavati u razvoju nove situacije.

Ono za što osjećate strast je ono što u stvari imate za ponuditi ovom svijetu. Kada konačno počnete poštivati ono što jeste, bit ćete u skladu sa svojim pravim Ja. Svemir će vam tada donijeti sve što vam je potrebno da biste bili podržani i da biste izrazili svoju pravu prirodu.

Kao što je Konfucije rekao: “Odaberite posao koji volite i nećete morati raditi niti jedan dan u svom životu.”

Poruka od pčele: “Imajte pozitivniji pristup radu tako da na kreativan način unosite strast u svoje aktivnosti.”

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉