Crna pantera kao animalni vodič

Spirit Animal karta Crna pantera

Duh crne pantere vam dolazi pomoći da pogledate svoju sjenu i suočite se sa svojim strahovima. To vas može uznemiriti i izvući vas iz zone komfora, ali to će vam zasigurno donijeti i ogromnu nagradu te mogućnosti za rast, jer je strah uzrok mnogih blokada i sabotiranja samih sebe.

Uz pomoć crne pantere ispitajte što vas u ovom trenutku zaista plaši te u svojim mislima odvrtite tu priču. Drugim riječima, nemojte više izbjegavati te misli, već u potpunosti odigrajte taj scenarij kojeg se toliko bojite. Zamislite što bi se to moglo dogoditi u najgorem slučaju. Je li to doista tako zastrašujuće? Ne biste li se naposljetku ipak mogli nositi s tim?

Strahovi su poput strašila: učinkoviti su samo dok ih gledate izdaleka. Ali ako ste dovoljno odvažni da ga pogledate izbliza, konačno shvatite da je to jezivo strašilo zapravo napravljeno od dva štapa, stare jakne i istrošenog šešira. Ono što je na prvi pogled izgledalo tako zastrašujuće, zapravo je bila iluzija koja sad više nema moć nad vama.

Poruka od crne pantere: “Budite hrabri i pogledajte izravno u svoje strahove. U većini slučajeva shvatit ćete da se zapravo nemate čega bojati i da možete slobodno nastaviti dalje.”

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉