Obnovite znatiželju

Kao djeca vjerovali ste da je sve moguće, da je sve ostvarivo, svaki vaš naum, želja i čežnja, zar ne!? No, pod negativnim utjecajem svijeta odraslih s vremenom ste izgubili to povjerenje u život i vlastitu moć stvaranja i samoostvarivanja u materijalnom svijetu. Ova zen karta govori o povratku toj vještini koju ste vjerojatno izgubili.

Kada doista imate pustolovni duh tada se krećete poput ovog djeteta. Puni povjerenja idete korak po korak iz tame šume prema duginoj svjetlosti, povučeni u nepoznato svojim osjećajem znatiželje.

Avantura zbilja nema ništa s planiranjem i zemljopisnim mapama, programima i organizacijom. Ova zen karta predstavlja to umijeće koje vam se može pojaviti bilo gdje – kod kuće ili u uredu, u divljini ili u gradu, tijekom kreativnog projekta ili u vašim odnosima s drugima. Kad god se krećete prema novom i nepoznatom s duhom povjerenja kao u djece, bezazleno, otvoreno i ranjivo, čak i najmanja stvar u životu može se pretvoriti u najveću pustolovinu.

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉