Ždral kao vaša životinja moći

Ždral je simbol strpljenja, upornosti i skrivenog znanja. Corr, kako se ždral naziva na galskom, satima može nepomično stajati zavirujući u vodu dok ne dođe pravi trenutak da uhvati svoj plijen. Osim sposobnosti strpljivog čekanja, ždral vam prenosi i sposobnost usredotočenosti i koncentracije bez da vas išta može omesti.

Duh ždrala vam može pomoći i u vašem putovanju u “unutrašnje svjetove” – podsvijest i nesvjesno, što je na karti prikazano oslikanim ulazom u podzemlje. To simbolizira skriveno ili tajno znanje koje po druidskoj tradiciji uključuje i učenje čitanja “Knjige prirode” – znakova iz prirode.

Ždral sam stoji u vodi satima, jednostavno promatrajući i strpljivo čekajući. Ali također se može pridružiti drugim ždralovima kako bi zajedno letjeli u formaciji ili plesali. Možda trebate naučiti pronaći ravnotežu između vremena kada volite biti sami i vremena kada radite s drugima!? Ako provodite previše vremena sami, to može stvoriti osjećaj izoliranosti i odvojenosti. Suprotno tome, nemati vremena za sebe može značiti da izbjegavate suočavanje sa sobom i neugodnim osjećajem usamljenosti. Promotrite svoj život da vidite da li dajete dovoljno vremena za oba ova iskustva.

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉