Zadržati dječju znatiželju

Nema više mjesta strahu! Ostvarite mir sami sa sobom tako da nanovo dopustite djetetu u sebi da izrazi svoje oduševljenje životom i svijetom oko njega, sada kroz svoje već odraslo tijelo i proživljena iskustva. Ono čime ćete tada zračiti može privući samo ružičaste i mirisne okolnosti, situacije i osobe.

Ovaj starac sa slike zrači “unutrašnjim suncem”, svjetlom duše do kojeg je dopro, pa je zato poput djeteta, ponovno otvoren i blizak sebi. Poput djeteta isijava ushićenjem. Osjeća se neki ljupki sklad koji ga okružuje, kao da je u miru sam sa sobom i s onim što mu je život donio. Čini se da razigrano komunicira s bogomoljkom na svojem prstu, kao da su njih dvoje najbolji prijatelji. Ružičasti cvjetovi koji se u nizovima steru oko njega predstavljaju vrijeme otpuštanja, opuštanja i slatkoće. Oni su odgovor na njegovu prisutnost, odraz njegovih vlastitih odlika.

Nevinost koja dolazi s dubokim doživljajem života je dječja, ali ne i djetinjasta. Nevinost djece je prelijepa, no i naivna. Bit će zamijenjena s nepovjerenjem i sumnjom kako će dijete rasti i učiti da svijet može biti opasno i prijeteće mjesto. Ali nevinost života koji se u potpunosti živi ima kvalitetu mudrosti i prihvaćanja životnih čuda koja se neprestano mijenjaju.

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉