Energetski tretmani s viskom

Da li ste znali da se visak osim za detekciju problema može koristiti i za energetske tretmane? O toj temi piše moj suradnik i prijatelj Sasho Martinovski.

Moćni visak koristi dio inteligencije prana energije i “višeg Ja” te se duboko usmjerava na fizičku i emotivnu razinu kako bi otklonio problem. Često njegov put zna biti nelogičan dok se energetski kreće po tijelu, no on traži uzrok duboko u korijenu problema, a ne “po granama”.

Imao sam jedno iskustvo gdje je visak kod jednog klijenta krenuo raditi na samoj DNK. Nije tamo radio neku promjenu već je izvukao informaciju kako da mu se pomogne. Zanimljivo je to što sam tada znao da je visak na tom području jer često dok radim takve tretmane visak mi šalje slike kao na filmskoj traci u glavi i dopušta mi da vidim što se točno zbiva. Još zanimljivije je što smo u tom trenutku klijent i ja sinkronizirani pa i klijent ima osjećaj što to visak točno radi na njemu.

Reakcija nakon tretmana s viskom može biti pospanost ili snažan protok energije, a ne mora biti ništa od toga. Osobno preporučujem ovakve energetske tretmane s viskom jer su doista vrlo učinkoviti.

Sasho Martinovski
Web stranica: http://sasho-martinovski.com
E-mail: gflninamon@gmail.com
WhatsApp ili Viber: +385924048030

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.