Sova kao vaša životinja moći

Sova je simbol mudrosti, tajnih znanja, nevezanosti i nadolazeće promjene. Cailleach-oidhche, kako sovu nazivaju na galskom keltskom jeziku, pokazuje kako okrenuti nepovoljne prilike u svoju korist. Dok za većinu ptica dolazak mraka znači nemogućnost potrage za hranom, sovi njen istančan sluh omogućuje da i tijekom noći odabire i baca se na plijen koji ništa sluti.

Sumrak se u druidskoj tradiciji naziva vremenom sove. Ako odete u tihu šetnju šumom za vrijeme treperavog sumraka, to će vam pomoći da razvijete osjetljivost na onostrano i na unutarnju dušu prirode. Moguće je da vas privlači i istraživanje ezoteričnih znanja ili jasnovidnosti!? Ako prizovete duh sove, ona će vam u tome svakako biti koristan vodič. Njena sklonost da bude neuočljiva i da preferira mrak, čini je simbolom ezoterijske mudrosti i tajnovitosti.

No, sova vam nosi i upozorenje! Možda ste skloni pretjeranom oprezu i povlačenju od svijeta!? Sposobnost da budete nevezani i pronicljivi je svakako korisna, sve dok ne postane sredstvo obrane koje vas štiti od života i svih njegovih ranjivosti. Moguće je da vam sova ukazuje da vam nije potrebna tolika tajnovitost i povlačenje.

Kao noćna ptica, sova je i simbol promjene, inicijacije i novih početaka, tj. dolaska nove zore u vašem životu.

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉