Keltski bob kao vaša biljka moći

Bob, tj. keltski bob, Pònair, kako su ga zvali druidi, simbol je plodnosti i ponovnog rođenja. Mladice podsjećaju na falus, a dozrele bobe sliče na embrio. Stari narodi su vjerovali da je bob u direktnoj vezi sa svijetom mrtvih te da kroz šuplje stabljike duhovi umrlih ponovo dolaze na ovaj svijet.

Iz toga proizlazi njegova simbolika ponovnog rađanja. Nešto što ste mislili da je mrtvo ponovno se vraća u vaš život u nekom novom obliku, odnos za koji ste mislili da je završio može se iznenada obnoviti ili neki projekt kojeg ste davno odbacili može iznenada početi donositi dobre rezultate na neočekivani način.

Osim toga, duh keltskog boba vas poziva da iskusite zemaljsku dimenziju na vrlo senzualan način koji traži doslovno seksualno izražavanje, a tek potom i artističko ili umjetničko (jer je ono izraz seksualne, tj. stvaralačke energije).

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉