Sova kao animalni vodič

Moderni život pun je zahtjeva i buke. To održava vaš um zaposlenim, ali rijetko ćete pronaći istinske odgovore i inspiraciju u takvom neprestanom nemiru. Ponekad je korisno, pa čak i potrebno, da se sklonite od ovog frenetičnog svijeta i vratite se sebi.

Duh sove vas sada poziva da se povučete, budete sami i u tišini. Mnogi se toga zapravo boje: samoću vide kao usamljenost, tišinu kao tupost, a neaktivnost kao dosadu. Ali provedite bar malo vremena u prirodi, odložite svoj pametni telefon, isključite televizor i zapravo ćete moći uživati u takvom trenutku predaha.

Vaš um, kao i vaše tijelo, moraju se odmarati. Možda će vas iznenaditi uvidi koje ćete dobiti ako na trenutak zastanete i osluškujete svoj unutarnji glas.

Poruka od sove: “Odvojite malo vremena za povlačenje i uživajte biti sami.”

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉