Ovan kao vaša životinja moći

Ovan, ili na keltskom Reithe (izgovor: rihju), vam donosi mogućnost da ostvarite proboj. Iako je divlji ovan vezan za mjesto svog rođenja, što predstavlja povezanost, ukorijenjenost i stabilnost, on također predstavlja moć prodiranja, nadilaženja i postizanja (ostvarenja).

Ako radite s duhom ovna kao svojim saveznikom to će vam pomoći pronaći unutarnju snagu koju trebate da biste uspjeli. Istovremeno se nemojte bojati da ćete “izgubiti svoju glavu” na vrtoglavim visinama uspjeha, jer ovan vam pomaže ostati uzemljenima te vas podsjeća na praktične potrebe života. S ustrajnošću, strpljivošću i brigom oko svakodnevnih životnih potreba, kao i oko vaših budućih ciljeva, dolazi dan kada ćete ostvariti proboj – ostvarenje onoga što ste si zadali kao svoj cilj te saznanje da ste time također “došli doma”.

No, ponekad je potrebno odustati ma koliko to bilo bolno, jer upravo to može otvoriti neka vrata prema novom životu za koji ste mislili da ga nikada nećete ostvariti. Umjesto udaranja glavom o zid, pogledajte postoji li mogućnost da zid zaobiđete. Možda je zid tu s razlogom!? Možda biste trebali krenuti drugim putem!? Kako god, zapitajte se: “Gdje se osjećam doista kao da sam kod kuće?” Slijedite svoje instinkte i budite praktični i konkretni da biste stvorili dom oko sebe koji je uistinu udoban i istinski vaš.

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉