Paun kao animalni vodič

Paun simbolizira duhovnost. Iako se on ponekad povezuje s ponosom i kočoperenjem, paun zapravo predstavlja duhovno uzdizanje. Sa svim tim očima naslikanima na svom perju paun vam može pomoći pronaći jasnoću, povezati se sa svojim višim Ja i vidjeti put svoje duše.

Kad vam se paun pojavi kao vaš animalni vodič, to znači da vas se poziva da se ponovno povežete sa Svetim. Odmaknite na trenutak svjetovne aspekte svog života i učinite nešto što će vam pomoći čuti poruke svoje duše: vratite se u sadašnji trenutak, napravite odmak od svega i promatrajte, upalite svijeću… Osjetite trenutne energije: jesu li dobre ili loše? Ako ih osjećate lošima, možda je vrijeme da utvrdite je li ono što sada radite u skladu s vašim najdubljim težnjama. Jeste li se možda malo izgubili na putu i je li vam sada potrebno ponovno povezivanje sa stvarima koje rezoniraju s vašim istinskim jastvom?

Poruka od pauna: “Ponovno se povežite sa svojom dušom i osjetite da ste vječno duhovno biće. Duh će vam uvijek pomagati i podržavati vas na vašem putu.”

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉