Progovara vaša istina

Ova zen karta je znak da sada progovara vaše izvorno biće i da je to vaša istina, na što god da se odnosi u vašem životu. Karta je potvrda da imate kontakt s višom svijesti! Ona govori o svijesti i svjesnosti, razumijevanju koje nije zastrto oblacima uma, strahovima, usađenim uvjerenjima i umnim konstrukcijama…

Sada vam je dostupna kristalna jasnoća, nenavezana, ukorijenjena u dubokoj tišini koja leži u jezgri vašeg bića. Ne postoji želja za razumijevanjem iz perspektive uma – razumijevanje koje sada posjedujete je temeljno, cijelo i u harmoniji sa samim pulsiranjem života. Prihvatite ovaj veliki dar i podijelite ga s drugima, bez sumnje.

Ova zen karta Svijesti prikazuje golemi lik Buddhe. On je toliko prostran da se raširio čak iza zvijezda, a iznad njegove glave je čista praznina. On predstavlja svijest koja je dostupna svima koji postanu gospodari uma i koji ga mogu upotrebljavati kao slugu, kao što bi i trebalo biti.

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉