Bršljan kao vaša biljka moći

Bršljan se od davnina povezuje s intoksikacijom koja potiče proročke sposobnosti, a koje su osobito tražili druidi, prije svega zbog kreativnosti kako bi njihov rad bio inspiriran od strane nečeg većeg od njihove puke osobnosti. Ova druidska karta bršljana, Eidheann na galskom, može značiti da vama dolazi takva inspiracija ili da je trebate potražiti i otvoriti se na nju. Da biste bili prijemčivi morat ćete umiriti svoj um, što znači da prvo morate razriješiti bilo kakav konflikt ili konfuziju koja vas muči. Najbolji izlaz je direktno kroz središte problema, što znači da ćete morati zaroniti u dubine onoga što vas muči prije nego se toga oslobodite.

Bršljan cvate dosta kasno pa time na samom kraju sezone pruža odličan nektar i pelud pčelama, koje ga poprilično vole. No, ta njegova dražesna osobina je pritajena jer većina ljudi u bršljanu vidi samo njegovu destruktivnu silu – sposobnost da guši stabla, oštećuje zidove i obrasta vrtove. I vi imate sposobnost da budete i destruktivni koliko i kreativni. Obje sile su potrebne da bi život cvjetao. Ova karta vas poziva da se preispitate jesu li te sile u vašem životu uravnotežene te ako u vašoj osobnosti ili odnosima dominira destruktivna strana da shvatite da morate nešto mijenjati u svojim obrascima ponašanja.

Inače, bršljan je iznimno žilava i snažna biljka, što vam pokazuje da ako uspijete u sebi kanalizirati njegove obje sile na prikladan način, da ćete mnogo lakše pristupiti svojoj urođenoj vitalnosti i ostvariti svoje ciljeve.

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉