Delfin kao animalni vodič

Duh delfina se želi igrati s vama. Hoćete li prihvatiti ovu pozivnicu? Kad se delfin pojavi u vašem životu, to je znak da ste sada vjerojatno previše ozbiljni. Smatrate li život samo beskonačnim popisom stvari ili poslova koje morate obaviti? Smatrate li da ste u nekoj važnoj misiji u kojoj užitku i igranju nema mjesta? Ili ste se samo izgubili u svakodnevnim životnim obavezama i zaboravili se opustiti? Sada je vrijeme da shvatite da igra nije luksuz. Ona je bitna za uravnotežen život.

Kad dišete, vi udišete i izdišite. Ne igrati se jednako je kao zaboraviti izdahnuti, zadržavajući dah unedogled, zadržavajući sve napetosti i stres u sebi. Djeca znaju snagu kreativne i opuštajuće igre, pa iskoristite tu mudrost da se ponovno povežete s vlastitim unutarnjim djetetom i odvojite vrijeme za igru i zabavu. Vidjet ćete da će vam zabava, umjesto odgađanja važnih zadataka, zapravo dati novi zamah i da ćete biti mnogo efikasniji kada se vratite na posao. I ne zaboravite: vaš posao također može biti zabavan!

Poruka od delfina: “Igra je bitan dio vašeg života. Zabavite se!”

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉