Sada samo strpljivo čekajte!

Dođe vrijeme kada je čekanje jedina stvar koju možete učiniti. Sjeme je posijano, dijete raste u utrobi, oštriga omata zrno pijeska i pretvara ga u biser.

Ova vas karta podsjeća da je sada vrijeme kada je sve što se od vas traži to da budete jednostavno pozorni, strpljivi i da čekate. Žena naslikana na karti je upravo u takvom stanju. Zadovoljna, bez tragova zabrinutosti, ona jednostavno čeka. Kroz sve mjesečeve faze koje se izmjenjuju nad njenom glavom, ona ostaje strpljiva i toliko usklađena s ritmom mjeseca da je postala gotovo jedno s njim. Ona zna da je vrijeme da bude pasivna, dopuštajući prirodi da napravi svoje. Ali ona nije uspavana niti je ravnodušna; ona zna da je vrijeme da bude spremna na nešto značajno. To je vrijeme puno misterije, poput sati prije zore. To je vrijeme kada je čekanje jedino što treba činiti.

Trudnica odlično opisuje energiju ove karte – strpljivost i čekanje, znajući da ništa drugo ne trebate činiti, osim prepustiti prirodnom toku života da vas dovede do značajnog trenutka kojeg iščekujete. Nakon što ste učinili svoj dio, posijali sjeme (a ova karta sugerira da ste to zasigurno napravili), trebate se povući od daljnjeg aktivnog uplitanja ili forsiranja i jednostavno pričekati pravo vrijeme. I to je sve!

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉