Ništa vas ne može zaustaviti

Lik na ovoj karti je preuzeo oblik strijele i kreće se s fokusom na jednu točku, kao netko tko točno zna kamo ide. Kreće se toliko brzo da je postao gotovo čista energija. No, njegov intenzitet se ne smije zamijeniti s maničnom energijom koja ljude tjera da jure u najvećoj brzini kako bi došli s točke A u točku B. Takav oblik intenzivnosti pripada horizontalnom svijetu prostora i vremena. Intenzitet kojeg predstavlja ova zen karta pripada vertikalnom svijetu sadašnjeg trenutka – to je raspoznavanje da je sada jedini trenutak koji postoji, i da je ovdje jedini prostor koji postoji.

Kada djelujete s takvim intenzitetom vrlo je vjerojatno da stvarate valove u vodama oko sebe. Neki će se u vašoj prisutnosti osjećati uzdignutima i osvježenima, a drugi će se možda osjetiti ugroženima i iživciranima. Ali malo vrijedi mišljenje drugih; sada vas ništa ne može zaustaviti.

Ako ste kao lik na karti, sada svjesno usmjerujete energiju u jednu žarišnu točku čime pokrećete mehanizam kretanja i manifestacije. Ova vrlo usmjerena energija toliko je intenzivna da uzburkava ustaljene obrasce svih koji se nađu u vašoj blizini. Vi ste pokretač, entuzijast i vatreni duh koji može donijeti promjene, ali i onaj koji se hrabro bori i ustraje unatoč otporima okoline. Vaša razbuktala vatra, usmjerenost i fokus ruše sve prepreke. Ponekad vam možda nedostaje iskustva, ali to nadoknađujete upravo svojom intenzivnošću koja je usmjerena na ovdje i sada, pa stoga možete lako promijeniti smjer i prilagoditi se novim uvjetima i zahtjevima.

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉