Kolibrić kao vaša životinja moći

Opustite se u duhu kolibrića! Ova sitna i lijepa životinja simbolizira radost. On zasigurno može biti koristan saveznik u ona vremena velikih promjena, kada vam se izazovi i tama mogu činiti nepodnošljivima. Prepuštanje strahu vam nikada neće pomoći, jer ćete stvarnost uvijek percipirati u skladu s vibracijom koju odašiljete. Stoga, održavanje radosnog duha nije puko poricanje ili pusta želja. To je prilično razumna strategija koja se temelji na principu da ćete požeti ono što ste sijali.

Ako uložite pozitivnu energiju, dobit ćete pozitivan ishod. Ako radost i optimizam postavite svojim prioritetom, to će biti najbolji način življenja svog života, jer će vam oni biti svjetlo koje vas vodi. Kao što je rekao Einstein: “Ne možemo svoje probleme riješiti istim načinom razmišljanja koji ih je stvorio.”

Možda nije uvijek lako ponovno se povezati s ovom dubokom istinom, pogotovo ako se suočavate s mračnim okolnostima. Zbog toga vam se kolibrić obraća – da vas podrži i podigne te da vam pomogne stvoriti višu vibraciju u vašoj svijesti. Osjetite kako zujanje njegovih krila podiže vaše raspoloženje. Učinite sada sve što možete da unesete nešto radosti u svoje biće – čak i vrlo jednostavne stvari će to učiniti. Tako ćete zakotrljati stvari u pravom smjeru.

Poruka od kolibrića: “Uvijek birajte radost, a ne strah, jer će takva strategija uvijek dovesti do najboljeg ishoda.”

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉