Otrovnice kao vaše biljke moći

Ove tri otrovne biljke ukazuju na “otrov” koji okružuje neku vašu situaciju, a možda i “otrov” u vama samima, te vas pozivaju da ga se riješite. U sredini slike je plavi jedić (Fuath mhadhaidh na galskom), lijevo je crna bunika (Gafann), a desno kukuta (Muinmhear).

Život vam se ponekad može činiti gotovo nepodnošljivim. Ova druidska karta ukazuje da ste okruženi s teškoćama i pritiscima koji truju vaš život. No, život je u osnovi misteriozan, pa se tako ponekad “iz vedra neba” dogodi nešto što potakne ili ubrza promjenu. Jeste li toliko pod utjecajem drama i “velikih priča” iz filmova i televizijskih programa da ste zaboravili neizmjernu moć malih stvari!? Naizgled usputna opaska prijatelja ili stranca, jedan redak iz knjige ili “a-ha” efekt kada sami nešto shvatite – takve stvari mogu biti okidači za novi smjer u vašem životu ili točke preokreta. Takvi darovi mogu doći iz sasvim neočekivanog izvora i donijeti olakšanje ili rješenje za vašu situaciju, a kojem se niste ni najmanje nadali. Konzumerizam vas tjera da gledate samo na velike stvari, a zapravo biste trebali tražiti ono što je najbolje, koliko god to bilo malo i beznačajno.

Ove otrovnice vas pozivaju i da preispitate “otrovne” posljedice koje ste sami uzrokovali s vašim riječima ili postupcima. Jeste li nekoga povrijedili ili izdali? Jeste li pogazili neka svoja načela? Umjesto da se otvoreno suočite s osobom ili problemom, jeste li možda skloni djelovati prikriveno, pasivno agresivno, s osjećajem povrijeđenosti i željom za osvetom, a koje se nikad niste usudili otvoreno iskazati? Ako ste osvijestili takav “otrov” koji kola vašim mislima i osjećajima, nemojte očajavati; važnije je da uvidite posljedice svojih misli, riječi i djela, a potom da se uhvatite u koštac da to ispravite ili razriješite, s mudrošću i suosjećanjem.

🐅 Sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), čitanje iz Oshovih zen karata (zen analize), individualni tečajevi Osho zen tarota (dopisni i live video):
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot/ 🐅

🐉 Reiki tečajevi I, II i III stupnja i tečajevi obnavljanja inicijacija i znanja ove energetske tehnike te individualne seanse energetske podrške i iscjeljivanja, kidanja toksičnih vezanosti, energetskog čišćenja prostora i postavljanja zaštite:
https://boris-pecigos.com/reiki/ 🐉