Nosorog kao animalni vodič

Ako vam duh nosoroga nudi svoj oklop, to je možda zato jer vam to sada treba. Osjećate li se ranjivima, pa čak i preosjetljivima? Jesu li energije oko vas previše grube ili agresivne? Sada se možete zaštititi tako da vizualizirate štit od meke, ali neprobojne bijele svjetlosti koja vas okružuje i raspršuje negativnosti. Kako to učiniti pogledajte ovdje:

Nemojte, međutim, pobrkati granice sa zidovima i zaštitu s obranom. Obrana je reakcija utemeljena na strahu, kada se možete osjećati kao žrtva drugih – sa stavom “bori se ili bježi”. S druge strane, zaštita je uvjerljiv osjećaj sigurnosti i samopouzdanja. Zamislite da možete slobodno i samouvjereno hodati kroz život, okruženi duhovnim tjelohraniteljima koji će presresti sve negativne energije, prosuđivanja i okrivljavanja usmjerena prema vama.

Zapravo, nikad ne možete biti povrijeđeni onim što drugi misle ili govore o vama, osim ako to pustite unutra i učinite svojim. Dakle, znajte da uvijek možete odlučiti što će doći do vas, a što će ostati vani – jer to doista ne pripada vama.

Poruka od nosoroga: “Osjećajte da ste zaštićeni u svakom trenutku. Jedina osoba koja zaista može povrijediti vaše osjećaje ste vi sami.”

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske i horoskopske zen analize, dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja, tečajevi obnavljanja inicijacije, energoterapije, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje i zaštita prostora, zaštita i čišćenje aure, skidanje uroka i crne magije:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja za visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka, kletvi i crne magije:
https://sasho-martinovski.com