Sokol kao vaša životinja moći

Sokol je simbol oštrovidnosti i plemenitosti. Druidi su ga nazivali Seabhac (izgovor: šivag). Sokol vam donosi sposobnost da pogledate svoj život ili neku situaciju iz šire perspektive, kao što je i sokol vidi dok leti nebeskim prostranstvom.

Možete li izdvojiti malo vremena u svojoj dnevnoj rutini kako biste u miru istražili svoj život i vidjeli događaje u njihovom kontekstu!? Duh sokola vam može pomoći prisjetiti se onih djelića koji nedostaju u slagalici koju pokušavate složiti te će vam također pomoći da uočite detalje koji su doista bitni. Iz toga će se prirodno pojaviti pozitivan osjećaj ponosa i plemenitosti. Jednom kada će vam cijela slika biti jasna, prožet će vas inspiracija i entuzijazam, osjetit ćete buđenje nove zore i moći ćete donositi odluke sa samopouzdanjem.

Ipak, pripazite da vaše “oko sokolovo” ne ode u drugu krajnost, da vam pažnja ne bude toliko na detaljima da izgubite pojam šire slike. To vodi u krutost, aroganciju, pretjeranu pravednost te negiranje srca i suosjećanja za druge.

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske i horoskopske zen analize, dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja, tečajevi obnavljanja inicijacije, energoterapije, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje i zaštita prostora, zaštita i čišćenje aure, skidanje uroka i crne magije:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja za visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka, kletvi i crne magije:
https://sasho-martinovski.com