Medvjed kao animalni vodič

Majka medvjedica je vrlo brižan animalni duh. Nije uopće čudno što se mnogoj djeci daju plišani medvjedići kako bi se osjećala umireno i zaštićeno. Medvjed vam predlaže da vodite računa i o sebi! Zamislite što biste sada željeli i onda to poklonite samima sebi: vruću kupku, šalicu čaja, trenutak opuštanja ili zagrljaj od nekoga tko vam je drag. Možete čak i kupiti poklon za sebe, zaslužili ste ga! Vrijeme je pogodno za stvaranje toplog, ugodnog i nježnog okruženja. Samo budite jednostavni i ugađajte si.

Ova vas karta također poziva da brinete o onima koje volite. Vjerojatno postoji netko oko vas kome stvarno treba nekakva pažnja ili jednostavno prijateljska riječ. Slijedite ono što vam govori vaše srce i ne bojte se da će vas pogrešno shvatiti ili odbaciti. Čak i ako to javno ne izraze, ljudi će vam biti zahvalni na vašoj ljubaznosti.

I ne zaboravite da kada vodite računa o drugima, vodite računa i o sebi.

Poruka od medvjeda: “Sada je pravo vrijeme da se brinete o sebi i drugima. Ljubaznost se uvijek isplati.”

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske i horoskopske zen analize, dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja, tečajevi obnavljanja inicijacije, energoterapije, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje i zaštita prostora, zaštita i čišćenje aure, skidanje uroka i crne magije:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja za visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka, kletvi i crne magije:
https://sasho-martinovski.com