Boražina kao vaša biljka moći

Boražina ili borač, Borrach na galskom, od davnina je simbol hrabrosti i odvažnosti. Ako ste dobili ovu druidsku kartu to je znak da vam sada vjerojatno treba više hrabrosti. Istinska hrabrost zahtijeva snažno i velikodušno srce te da gledate dalje od vlastitih potreba, da uočite više dobro koje uključuje i druge oko vas. To može značiti da trebate biti hrabri kako biste stali uz nekoga tko je slabiji od vas i treba vašu zaštitu ili može značiti da se trebate zauzeti za nešto za što vjerujete da je ispravno.

Biti odvažan znači i biti “zaboravan”. Ako u glavi vrtite svaku opasnu mogućnost koja bi se mogla pojaviti, nikada nećete djelovati. Biti hrabar nije odsustvo straha, već djelovanje unatoč strahu.

Biti hrabar zahtijeva i velikodušnost koja zaboravlja osobne pogreške, propuste i pogrešna prosuđivanja. Istinska hrabrost je odvažna otvorenost srca koja vam vraća vjeru u ljudsku prirodu te sa sobom donosi radost i sreću.

Postoji i drugi oblik hrabrosti koji je manje vatren i vidljiv. Ponekad je potrebno više hrabrosti da bi se ostalo mirnim i da se ne djeluje, nego da se reagira na neku situaciju. Pogotovo je to slučaj kad postanete svjesni patnje koja je prisutna u životu, a na koju ne možete utjecati. Duh boražine vas tada poziva da budete srčani u vjeri da će vaše srce i duša postajati jačima kroz iskustva koja vam život donosi, bez obzira koliko ona bila teška.

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske i horoskopske zen analize, dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja, tečajevi obnavljanja inicijacije, energoterapije, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje i zaštita prostora, zaštita i čišćenje aure, skidanje uroka i crne magije:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja za visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka, kletvi i crne magije:
https://sasho-martinovski.com