Kad vam za promjenu i novo treba hrabrost i energetska podrška (video)

Ovo je video za vas za one trenutke kada su vam potrebne hrabrost i energetska podrška u životnim promjenama, kada vam treba poticaj i ruka koja će vas doslovno voditi “preko mosta” u novo i nepoznato.

Ovo je vođena vizualizacija otvorenim očima. Gledajte ovaj video vrlo pažljivo i koncentrirano. Da biste imali koristi, potpuno se uživite u video i u Borisove riječi kojima vas hrabri i potiče, zamislite sebe da ste tamo s njim, na tom mostu uronjeni u veličanstvenu energiju prirode koja vas okružuje, osjetite kako vas sva ta energija ispunjava i daje vam hrabrost i odlučnost, potiče vas i pokreće. Vizualizirajte jasno i s osjećajem da ste napravili svaki korak iz videa i vjerujte da će vas to energetski podići i podržati da napravite isto i u svom životu, upravo u onoj situaciji s kojom se sada suočavate – da pređete taj svoj most od kojeg još možda zazirete.

Video je dodatno energetski programiran i energiziran, tako da ćete primiti i energije Reiki i Ete tehnika…

Sretan vam prelazak vašeg mosta u novo, nepoznato, uzbudljivo i nadasve ispunjavajuće!

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja, tečajevi obnavljanja inicijacije, energoterapije, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje i zaštita prostora, zaštita i čišćenje aure, skidanje uroka i crne magije:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja za visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka, kletvi i crne magije:
https://sasho-martinovski.com