Labud kao vaša životinja moći

Labud je simbol duše, ljubavi i ljepote. Ova druidska karta, Eala na galskom (čita se ela), simbolizira vašu spremnost da “pređete prag onostranog”, tj. da dođete u dublji kontakt sa samima sobom i sa svojom dušom gdje ćete crpiti inspiraciju, ljubav i sposobnost viđenja ljepote u sebi, drugima i općenito u životu.

Labud je također znak ljubavi koja dolazi u vaš život, a može se pojaviti u najrazličitijim oblicima, ne samo kao romantična partnerska ljubav, već i kao ljubav koju primate od drugih ili kao vaša ljubav koju pružate drugima. Ljubav se manifestira i kao inspiracija koja dolazi iz viših duhovnih sfera, pogotovo ako je vezana uz pisanje ili poeziju, koja je jezik duše.

Osim toga, duh labuda vam može pomoći u transformaciji ljubavi iz jednog oblika u drugi, tj. u prihvaćanju rastanka s nekom osobom ukoliko je do njega došlo ili tek dolazi. To može biti privremeni rastanak s ljubavnim partnerom ili trajni raskid, ali i razdvajanje od djeteta koje je odraslo i otišlo u svijet te bilo koji drugi oblik separacije od voljenih.

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske i horoskopske zen analize, dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja, tečajevi obnavljanja inicijacije, energoterapije, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje i zaštita prostora, zaštita i čišćenje aure, skidanje uroka i crne magije:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja za visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka, kletvi i crne magije:
https://sasho-martinovski.com