Gavran kao vaša životinja moći

Gavran nije zlokoban znamen smrti, već prije svega simbol inicijacije, iscjeljenja i zaštite. Bran, kako su ga nazivali druidi, označava smrt u simboličkom smislu – umiranje jedne stvari, što otvara prostor za rađanje druge. Svaka inicijacija je zapravo smrt starog života i rađanje u novi. Inicijacija u praksi može biti formalna, poput neke inicijacijske ceremonije, npr. primanja u neki red ili inicijacije u duhovno znanje, poput Reiki inicijacije, ili neformalna, poput uvođenja u tajne novog posla.

Duh gavrana vam donosi i vrlo duboko iscjeljenje koje se ostvaruje putem procesa znanog kao “pomirenje suprotnosti”, a koji vam daje mogućnost da razriješite konflikte koji su bili duboko zakopani u vašoj podsvijesti ili prošlosti.

Gavran govori o spoznavanju mračnih i teških aspekata života koji su vam bili teški za razumjeti. Ponekad morate proći kroz proces dezintegracije i mraka kako biste izronili na svjetlo novog dana. Vaš strah od mraka je zapravo mnogo veći od onoga što biste u njemu mogli zateći. Ova druidska karta može označavati da ste došli do točke kada ćete prodrijeti u svoj mrak kroz slojeve destruktivnosti i bijesa te u njemu pronaći svjetlo koje tamo niste očekivali, a sve uz zaštitu duha gavrana.

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja, tečajevi obnavljanja inicijacije, energoterapije, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje i zaštita prostora, zaštita i čišćenje aure, skidanje uroka i crne magije:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja za visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka, kletvi i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske i horoskopske zen analize, dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot