Kad religija zaslijepi spoznaju o vlastitoj veličanstvenosti

Sasho Martinovski piše o tome kako religija može zaslijepiti spoznaju o vlastitoj veličanstvenosti:

Kada sam prvi put stigao u Rijeku, bilo je to 2012. godine, odmah su me odveli u posjet jednoj ženi koja je bila smještena u bolnici zato što je nekoliko dana ranije imala pokušaj samoubojstva. Vidio sam njeno stanje i dogovorili smo energetske tretmane. Nakon što je izašla iz bolnice, trebala je primiti injekciju na odjelu za psihijatriju u KBC Rijeka, pa me je zamolila da joj budem podrška i pratnja. U bolnicu nismo išli samo ona i ja, već i njen suprug i jedna moja tadašnja prijateljica. Na taj zatvoreni odjel smo ušli samo nas dvoje. Kada smo ušli na odjel, nju su preuzele medicinske sestre, a ja sam otišao u kafeteriju i tamo je čekao. Nije prošla ni minuta kada su se oko mene počeli okupljati pacijenti s tog odjela. Ponašali su se kao da po prvi put vide ljudsko biće. Počeli su me pipkati, gledali su me, kružili oko mene, istraživali… Ja sam ostao miran i sve to sa znatiželjom promatrao. Bilo mi je to jako simptomatično, ali nisam previše obraćao pažnju na sve to, niti analizirao situaciju. U tom periodu života sam inače bio baš jako energetski otvoren i doslovno sam bio kao izvor energije.

Kada smo izašli van u hodnik, ispred odjela stajao je muž od te žene koju sam pratio, moja prijateljica i još jedna nepoznata žena. Ta žena je čekala na svog sina koji je bio na psihijatrijskom pregledu. Ta nepoznata žena mi je prišla i na neki čudan način me pitala da li me može zagrliti. Odgovorio sam joj da može. Zagrlila me je i ostala tako možda pola minute. Odjednom se jako uznemirila i počela je vikati na mene. Prvo je s povišenom tonom upitala: “Tko si ti? Tkooo si tiii???” Bio sam jako zbunjen tim upitom i samo sam joj odgovorio da nisam nitko poseban. Ona je krenula još žešće: “Ne!!! То može samo Isus! Tko ti je to dao?” Žena je postala histerična i ponavljala je ta pitanja. Moji prijatelji su me izvukli van i doslovno smo pobjegli iz te ustanove. Bio mi je to šok. Vjerujem da je ta žena u meni osjetila energiju, toplinu i ljubav pa je zato došla do mene sa željom da me zagrli. No, onda joj se nešto dogodilo. Njen um i sustav vjerovanja nisu mogli prihvatiti da svi mi, ali doslovno svi mi, imamo taj dar energije, iscjeljivanja i ljubavi pa je krahirala.

Dragi moji ljudi, svi smo mi izvor energije, po rođenju neki više, a neki manje, a s radom na sebi i učenjem to se može i pojačati. Ali bitno je da je sve to čista univerzalna energija ljubavi. No, religije u ljudima guše suštinu, guše našu iskonsku prirodu i žele da slijedimo idole. Nije ni čudo da se neki ljudi lako pogube u svemu tome. Čuvajte svoju bit od takvih stvari jer one stvaraju velike oblake u svijesti i zbog njih nikako da vidite sunce.

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja, tečajevi obnavljanja inicijacije, energoterapije, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje i zaštita prostora, zaštita i čišćenje aure, skidanje uroka i crne magije:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja za visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka, kletvi i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske i horoskopske zen analize, dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

___