Spremni poletjeti?

Ova zen karta vas hrabri da zakoračite preko imaginarnog praga kaveza, da duboko udahnete i poletite u visine kojima opet samo vi možete postaviti granice. Da, nesigurnost se može javiti sa spoznajom da ste zapravo slobodni – to je strah od novoga, nepoznatoga i neograničenoga, to je sumnja u vlastite sposobnosti letenja.

Ptica naslikana na ovoj karti gleda van iz onoga što izgleda kao krletka. Nema vrata i rešetke zapravo nestaju. Rešetke su bile samo iluzija, a ovu ptičicu doziva gracioznost, sloboda i hrabrenje drugih ptica. Ona širi svoja krila, spremna po prvi puta poletjeti.

Zora novog razumijevanja – to da je kavez uvijek bio otvoren i da je nebo uvijek bilo tu za vas, dostupno za istraživanje – u početku vas može učiniti malo kolebljivima. U redu je i normalno je da drhtite, ali nemojte dozvoliti da to zasjeni mogućnost da doživite vedrinu i avanturu koja vam se nudi, upravo tamo, bok uz bok s nesigurnošću. Krećite se sa slatkoćom i nježnošću ovog razdoblja. Osjetite treperenje u sebi. Raširite svoja krila i budite slobodni.

Ova zen karta govori o vrlini razumijevanja vlastitih emocija i stavljanja istih u realni kontekst gdje shvaćate da ste sami izgradili vlastiti kavez koji sputava vaše kretanje. Razumijevanje vas konačno oslobađa. Ograničenje ne postoji! Ono je oduvijek bilo samo vaša iluzija.

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja, tečajevi obnavljanja inicijacije, energoterapije, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje i zaštita prostora, zaštita i čišćenje aure, skidanje uroka i crne magije:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja za visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka, kletvi i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske i horoskopske zen analize, dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot