Kolibrić kao animalni vodič

Opustite se u duhu kolibrića! Ova sitna i lijepa životinja simbolizira radost. On zasigurno može biti koristan saveznik u ona vremena velikih promjena, kada vam se izazovi i tama mogu činiti nepodnošljivima. Prepuštanje strahu vam nikada neće pomoći, jer ćete stvarnost uvijek percipirati u skladu s vibracijom koju odašiljete. Stoga, održavanje radosnog duha nije puko poricanje ili pusta želja. To je prilično razumna strategija koja se temelji na principu da ćete požeti ono što ste sijali.

Ako uložite pozitivnu energiju, dobit ćete pozitivan ishod. Ako radost i optimizam postavite svojim prioritetom, to će biti najbolji način življenja svog života, jer će vam oni biti svjetlo koje vas vodi. Kao što je rekao Einstein: “Ne možemo svoje probleme riješiti istim načinom razmišljanja koji ih je stvorio.”

Možda nije uvijek lako ponovno se povezati s ovom dubokom istinom, pogotovo ako se suočavate s mračnim okolnostima. Zbog toga vam se kolibrić obraća – da vas podrži i podigne te da vam pomogne stvoriti višu vibraciju u vašoj svijesti. Osjetite kako zujanje njegovih krila podiže vaše raspoloženje. Učinite sada sve što možete da unesete nešto radosti u svoje biće – čak i vrlo jednostavne stvari će to učiniti. Tako ćete zakotrljati stvari u pravom smjeru.

Poruka od kolibrića: “Uvijek birajte radost,a ne strah, jer će takva strategija uvijek dovesti do najboljeg ishoda.”

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.