Termini Reiki tečajeva (inicijacija)

REIKI TEČAJ 1, 2 ili 3 UŽIVO može se održati u našem prostoru u Rijeci ili kod vas u Rijeci i bližoj okolici samo kad je Boris u Hrvatskoj, a to je do 20.9.2021.

REIKI TEČAJ U PRIRODI se održava po vašoj želji u okolici Rijeke u vrijeme kad je Boris u Hrvatskoj, a to je do 20.9.2021.

ONLINE REIKI TEČAJ 1, 2, 3 (te obnavljanje Reikija) putem live video poziva se može održati u bilo kojem terminu koji vama odgovara. Prikladan je za sve vas koji ne živite u Rijeci ili koji zbog epidemioloških razloga radije želite takav oblik tečaja. Također, ovo je jedini oblik tečaja u vrijeme dok Boris nije u Hrvatskoj.
Online tečaj je jednako kvalitetan kao i tečaj uživo!

Boris Pecigoš, Reiki majstor i učitelj

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.