Medvjed kao vaša životinja moći

Medvjed je životinja iskonske snage, suverenosti, vrhovne moći i neovisnosti, a medvjedica dodatno nosi kvalitetu zaštitničke majčinske energije. Druidi su ga nazivali Art (izgovor: aršt). Brojna keltska božanstva i junaci u svojim imenima sadrže tu riječ. Prema nalazima iz paleolitskih špilja kult medvjeda je mnogo stariji od šamanizma te se medvjed s pravom smatra jednim od primarnih totema

Medvjed vas duboko povezuje s vašim korijenima, s vašim precima. U direktnoj ste vezi s iskonskom Majkom, keltskom medvjeđom božicom Artio koja vas žestoko brani od bilo kakvih opasnosti.

Također ste povezani s medvjeđim bogom Artaoisom, tj. sa strašnim ratnikom Arthurom, koji je Polarna zvijezda vodilja sazviježđu Velikog medvjeda. Kasnije kralj u legendama, Arthur je primarno duhovni ratnik pa je značenje karte da je sada vrijeme da povežete svoju intuiciju, tj. suptilnu “snagu zvijezda” sa sirovom “medvjeđom snagom” kako biste prebrodili vrijeme kušnji, mraka i zime.

No riječ opreza! Medvjedica postaje izuzetno razjarena i opasna ako joj je mladunčad ugrožena. Ova karta vas poziva da pripazite da vaša sirova medvjeđa snaga ne prevagne nad duhovnom silom intuicije i instinkta. Potrebna je ravnoteža ove dvije sile!

Boris Pecigoš
boris.pecigos@gmail.com

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.