Žirafa kao animalni vodič

Duh žirafe želi vam govoriti o moći srca. Žirafa ima vrlo veliko srce koje joj je potrebno da bi pumpalo krv sve do glave. Naravno, prvi koncept povezan sa srcem je ljubav pa vas žirafa poziva da budete ljubazna i suosjećajna osoba.

Ali srce je također vrlo važno energetsko središte, mjesto u kojem svjesnost stoluje. Neki čak kažu da je srce još jedan mozak koji možete koristiti za donošenje odluka i djelovanje iz mjesta koje je centrirano i mudro.

Dakle, ako se sada suočavate s važnim izborom ili jednostavno trebate inspiraciju, nemojte ostati samo u glavi. Usredotočite pažnju i na prsa pa ponovno postavite pitanje. Vjerojatno ćete dobiti nešto drugačiji odgovor – pozitivniji i ljubavniji od tipičnog odgovora koji dolazi iz uma utemeljenog na strahu.

Poruka od žirafe: “Slijedite svoje srce, jer ono je vaš najbolji savjetnik. Srce ima sve odgovore koji će vam ikada zatrebati.”

Boris Pecigoš
boris.pecigos@gmail.com

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.