Žirafa kao animalni vodič

Duh žirafe želi vam govoriti o moći srca. Žirafa ima vrlo veliko srce koje joj je potrebno da bi pumpalo krv sve do glave. Naravno, prvi koncept povezan sa srcem je ljubav pa vas žirafa poziva da budete ljubazna i suosjećajna osoba.

Ali srce je također vrlo važno energetsko središte, mjesto u kojem svjesnost stoluje. Neki čak kažu da je srce još jedan mozak koji možete koristiti za donošenje odluka i djelovanje iz mjesta koje je centrirano i mudro.

Dakle, ako se sada suočavate s važnim izborom ili jednostavno trebate inspiraciju, nemojte ostati samo u glavi. Usredotočite pažnju i na prsa pa ponovno postavite pitanje. Vjerojatno ćete dobiti nešto drugačiji odgovor – pozitivniji i ljubavniji od tipičnog odgovora koji dolazi iz uma utemeljenog na strahu.

Poruka od žirafe: “Slijedite svoje srce, jer ono je vaš najbolji savjetnik. Srce ima sve odgovore koji će vam ikada zatrebati.”

Boris Pecigoš
boris.pecigos@gmail.com

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.