Feng Shui čišćenje prostora od krame (video)

O čišćenju krame iz svog prostora sa svrhom oslobađanja životne energije + Borisova osobna iskustva poslušajte u intervjuu koji je Boris dao za Radio Pulu 14.4.2010. te pročitajte članak na tu temu.

Intervju je baziran na članku u kojem Boris detaljno opisuje korake koje trebate poduzeti pri izbacivanju krame i smeća iz svog života. Članak preuzmite ovdje.

Kod Borisa možete naučiti i tradicionalnu energetsku tehniku Usui Reiki, s kojom nakon fizičkog čišćenja i uklanjanja krame iz svog doma djelotvorno i energetski čistite prostor, energizirate ga i postavljate energetsku zaštitu.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
(tel. 0,93 €/min. | mob. 1,12 €/min.)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.