Feng Shui čišćenje prostora od krame (video)

O čišćenju krame iz svog prostora sa svrhom oslobađanja životne energije + Borisova osobna iskustva poslušajte u intervjuu koji je Boris dao za Radio Pulu 14.4.2010. ili pročitajte članak na tu temu.

Intervju je baziran na članku u kojem Boris detaljno opisuje korake koje trebate poduzeti pri izbacivanju krame i smeća iz svog života. Članak preuzmite ovdje.

Kod Borisa možete naučiti i tradicionalnu energetsku tehniku Usui Reiki, s kojom nakon fizičkog čišćenja i uklanjanja krame iz svog doma djelotvorno i energetski čistite prostor, energizirate ga i postavljate energetsku zaštitu.

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.