Osjećate se blokirano?

Osoba na ovoj karti baca novo svjetlo na staru uzrečicu “naći se između dvije vatre”. Dovodite se upravo u takvu poziciju kad zapnete u neodlučnom i dualističkom aspektu uma. “Hoću li pustiti ruke i padati glavom nadolje ili ću pustiti noge i s njima prvima padati? Da li da idem ovamo ili onamo? Trebam li reći da ili ne?” I koju god odluku donesete uvijek ćete se pitati niste li možda trebali odlučiti drugačije.

Jedini izlaz iz ove dileme, na vašu nesreću, jest da pustite i ruke i noge odjednom. Ne možete pronaći izlaz iz takve situacije razrješavajući je, stvarajući liste “za i protiv”, ili na bilo koji drugi način služeći se svojim umom. Bolje je slijediti svoje srce, ako ga uopće možete pronaći. Za slučaj da ga ne nalazite, samo skočite – srce će vam početi tući toliko jako da nećete imati nimalo sumnje oko toga gdje je!

Osho kaže da je čovjek rascijepljen, a shizofrenija je normalno stanje suvremenog “racionalnog” čovjeka. Kad vam se ova zen karta pojavi, ona je siguran znak neodlučnosti, stalnog premišljanja, racionaliziranja i “mozganja” čija je posljedica stajanje na mjestu i nepoduzimanje akcije. Pokušavate intelektualno doći do nekog rješenja ili odluke na temelju koje biste onda mogli i postupiti, no, um vas stalno vraća na početak.

Rješenje je zapravo vrlo jednostavno – što vam SRCE govori!? Čujete li ga uopće? Za poslušati srce potrebna je hrabrost. I povjerenje, vjerovanje sebi, svom srcu i glasu bića koji kroz njega pokušava govoriti. Srce jedino zna pravi odgovor!

Izlaz iz ove situacije, ako još uvijek ne čujete srce, može biti i taj da učinite bilo što, pa makar to bilo i krivo, ali samo da se maknete iz ovog stanja rascjepa i stagnacije.

Podržite se meditacijom za proboj blokada:

Boris Pecigoš
boris.pecigos@gmail.com

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.