Osjećate se blokirano?

Osoba na ovoj karti baca novo svjetlo na staru uzrečicu “naći se između dvije vatre”. Dovodite se upravo u takvu poziciju kad zapnete u neodlučnom i dualističkom aspektu uma. “Hoću li pustiti ruke i padati glavom nadolje ili ću pustiti noge i s njima prvima padati? Da li da idem ovamo ili onamo? Trebam li reći da ili ne?” I koju god odluku donesete uvijek ćete se pitati niste li možda trebali odlučiti drugačije.

Jedini izlaz iz ove dileme, na vašu nesreću, jest da pustite i ruke i noge odjednom. Ne možete pronaći izlaz iz takve situacije razrješavajući je, stvarajući liste “za i protiv”, ili na bilo koji drugi način služeći se svojim umom. Bolje je slijediti svoje srce, ako ga uopće možete pronaći. Za slučaj da ga ne nalazite, samo skočite – srce će vam početi tući toliko jako da nećete imati nimalo sumnje oko toga gdje je!

Osho kaže da je čovjek rascijepljen, a shizofrenija je normalno stanje suvremenog “racionalnog” čovjeka. Kad vam se ova zen karta pojavi, ona je siguran znak neodlučnosti, stalnog premišljanja, racionaliziranja i “mozganja” čija je posljedica stajanje na mjestu i nepoduzimanje akcije. Pokušavate intelektualno doći do nekog rješenja ili odluke na temelju koje biste onda mogli i postupiti, no, um vas stalno vraća na početak.

Rješenje je zapravo vrlo jednostavno – što vam SRCE govori!? Čujete li ga uopće? Za poslušati srce potrebna je hrabrost. I povjerenje, vjerovanje sebi, svom srcu i glasu bića koji kroz njega pokušava govoriti. Srce jedino zna pravi odgovor!

Izlaz iz ove situacije, ako još uvijek ne čujete srce, može biti i taj da učinite bilo što, pa makar to bilo i krivo, ali samo da se maknete iz ovog stanja rascjepa i stagnacije.

Podržite se meditacijom za proboj blokada:

Boris Pecigoš
boris.pecigos@gmail.com

🦌 REIKI, RADIESTEZIJA, TAROT 🦉
tečajevi i inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, radiestezijske analize prostora i osoba, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije, savjetovanje na karte i visak
boris-pecigos.com
sasho-martinovski.com

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.