Kad izađete iz iluzije

Leptir na ovoj zen karti predstavlja ono što je vanjsko, ono koje je stalno u pokretu i koje nije stvarno već je iluzija. Iza leptira je lice svijesti koje gleda prema unutra u ono što je vječno. Prostor između očiju je otvoren, a u njemu se pojavljuje lotos duhovnog otkrivenja i izlazeće sunce svjesnosti.

Ova vas karta potiče da ono što je stvarno ne tražite vani, već da zavirite unutra, u sebe. Kad se fokusirate na vanjsko, prečesto zapadate u prosuđivanje – ovo je dobro, ovo je loše, želim ovo, ne želim ono. Te vas prosudbe drže zarobljenima u vašim iluzijama, u vašoj snenosti, u vašim starim navikama i obrascima. Odbacite svoj um koji voli zauzimati stajališta i premjestite se unutra. Tamo se možete opustiti u svojoj najdubljoj istini, jer tamo se već zna razlika između snova i realnosti.

Upitajte se postoji li netko ili nešto što prosuđujete ili osuđujete? Ako postoji takvo što (a to ćete osvijestiti samo ako ste iskreni prema sebi), onda je poruka ove karte da je problem zapravo u vama, a ne u drugima ili u nekoj situaciji. Imate još posla kako biste se odmakli od iluzije “pojavnosti”, od vaše iskrivljene percepcije. Put je da se okrenete prema sebi i uronite u svoju nutrinu kako biste vidjeli stvari unutarnjim očima.

Vođenu meditaciju koja će vam pomoći da se okrenete prema sebi unutra poslušajte na ovom linku:

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.