Ovan kao vaša životinja moći

Ovan, ili na keltskom Reithe (izgovor: rihju), vam donosi mogućnost da ostvarite proboj. Iako je divlji ovan vezan za mjesto svog rođenja, što predstavlja povezanost, ukorijenjenost i stabilnost, on također predstavlja moć prodiranja, nadilaženja i postizanja (ostvarenja).

Ako radite s duhom ovna kao svojim saveznikom to će vam pomoći pronaći unutarnju snagu koju trebate da biste uspjeli. Istovremeno se nemojte bojati da ćete “izgubiti svoju glavu” na vrtoglavim visinama uspjeha, jer ovan vam pomaže ostati uzemljenima te vas podsjeća na praktične potrebe života. S ustrajnošću, strpljivošću i brigom oko svakodnevnih životnih potreba, kao i oko vaših budućih ciljeva, dolazi dan kada ćete ostvariti proboj – ostvarenje onoga što ste si zadali kao svoj cilj te saznanje da ste time također “došli doma”.

No, ponekad je potrebno odustati ma koliko to bilo bolno, jer upravo to može otvoriti neka vrata prema novom životu za koji ste mislili da ga nikada nećete ostvariti. Umjesto udaranja glavom o zid, pogledajte postoji li mogućnost da zid zaobiđete. Možda je zid tu s razlogom!? Možda biste trebali krenuti drugim putem!? Kako god, zapitajte se: “Gdje se osjećam doista kao da sam kod kuće?” Slijedite svoje instinkte i budite praktični i konkretni da biste stvorili dom oko sebe koji je uistinu udoban i istinski vaš.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.