Prepustite se!

Po mreškanju vode na ovoj slici lotosovog lišća u ranu zoru zaključujemo da je jedna kapljica upravo pala. To je poseban trenutak, pun značenja i koji nosi određenu težinu. Dok se prepušta gravitaciji i klizi s lista kapljica gubi svoj dosadašnji identitet i pridružuje se beskrajnosti vode koja se stere pod njom. Možete si lako zamisliti da je drhtala prije nego je pala, dok se nalazila na rubu između poznatog i nespoznatljivog.

Kad izaberete ovu kartu to je znak da je nešto došlo svome kraju, da je nešto završeno. Što god to bilo – posao, odnos, dom koji ste voljeli, bilo što što vam je pomagalo da definirate tko ste – vrijeme je da to otpustite, dozvoljavajući si tugu, ali bez pokušavanja da to zadržite. Nešto puno veće čeka na vas, nove dimenzije koje tek trebate otkriti. Prošli ste točku s koje više nema povratka i gravitacija sama radi svoj posao. Idite s njom – to predstavlja oslobođenje.

Ova zen karta može značiti da tek trebate otpustiti nešto što vam daje određeni identitet i s čim ste se poistovjetili. Karta anticipira strah i nelagodu pred promjenom i nepoznatim koje dolazi te vas hrabri da je to što dolazi nešto bolje i veće od dosadašnjeg. Samim činom svjesnosti i prepuštanja olakšavate si čitav proces transformacije.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.