Prepustite se!

Po mreškanju vode na ovoj slici lotosovog lišća u ranu zoru zaključujemo da je jedna kapljica upravo pala. To je poseban trenutak, pun značenja i koji nosi određenu težinu. Dok se prepušta gravitaciji i klizi s lista kapljica gubi svoj dosadašnji identitet i pridružuje se beskrajnosti vode koja se stere pod njom. Možete si lako zamisliti da je drhtala prije nego je pala, dok se nalazila na rubu između poznatog i nespoznatljivog.

Kad izaberete ovu kartu to je znak da je nešto došlo svome kraju, da je nešto završeno. Što god to bilo – posao, odnos, dom koji ste voljeli, bilo što što vam je pomagalo da definirate tko ste – vrijeme je da to otpustite, dozvoljavajući si tugu, ali bez pokušavanja da to zadržite. Nešto puno veće čeka na vas, nove dimenzije koje tek trebate otkriti. Prošli ste točku s koje više nema povratka i gravitacija sama radi svoj posao. Idite s njom – to predstavlja oslobođenje.

Ova zen karta može značiti da tek trebate otpustiti nešto što vam daje određeni identitet i s čim ste se poistovjetili. Karta anticipira strah i nelagodu pred promjenom i nepoznatim koje dolazi te vas hrabri da je to što dolazi nešto bolje i veće od dosadašnjeg. Samim činom svjesnosti i prepuštanja olakšavate si čitav proces transformacije.

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.