Jelen kao animalni vodič

Nježni duh jelena danas vam želi pokazati ljepotu opraštanja. Opraštanje je snažno sredstvo iscjeljivanja, ali ponekad može biti izazovno povezati se s njim. Možda su vas učili da je praštanje čin samilosti ili duhovnog uzdizanja. S takvim pristupom može vam se lako činiti kao da činite uslugu osobi koja vas je povrijedila, gotovo kao da opravdavate njezina djela poricanjem vlastite patnje.

Ali pravi oprost nema veze s time jeste li dobra osoba ili čak svetac. Oproštaj znači neutraliziranje negativne energije i vaše oslobađanje od bolnih emocija. Kada zadržavate ljutnju, ogorčenost, želju za osvetom ili osjećaje zlostavljanja, vi odlučujete te emocije pohraniti u sebe. Ako ih se i dalje držite, nastavit će vam nanositi psihičku, a čak i fizičku bol, jer će ih vaše tijelo vjerojatno prevesti u neku tjelesnu bol ili bolest. Kada oprostite, vi zapravo kažete: “Više ne želim tu energiju, ona nije moja. Vraćam je vama i Svemiru te se oslobađam boli. To radim za svoje dobro.”

Pristup “oko za oko” je stara energija koja se već mnogo puta pokazala kao slijepa ulica – stvara samo još više patnje. Ako vas je netko povrijedio, neka to riješi neumoljivi zakon karme. Kad je šteta učinjena, nemojte biti usredotočeni na kažnjavanje ili educiranje počinitelja. Umjesto toga, usredotočite se na pružanje podrške i utjehe onome tko je povrijeđen – uključujući i vas.

Poruka od jelena: “Opraštanje je čin prepuštanja. Oslobodite se boli otpuštajući sve negativne emocije.”

Pomognite si u opraštanju i otpuštanju s ovom vođenom meditacijom:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.